Reedus!

publicerat i Norman Reedus;

Hostan vägrar ge sig så jag googlar lite på allt möjligt mellan hostattackerna. Hamnade på Norman Reedus namn. Han är sjukt cool. Längtar till The Walking Dead kommer tillbaka i tv rutan så man kan kolla in honom igen. Mijao! Dock är han med i en film som kommer eller har kommit i USA: Hello Herman. En film om en kille som blir mobbad av sina skolkamrater. En dag får han nog och det resulterar i en massaker då han skjuter ihjäl 39 elever, två lärare och en polis. Normans karaktär Lax är en tv profil som Herman ser upp till och vill berätta sin historia i Lax Tv-show.

Skulle vilja se filmen men har en otrevlig förmåga att stänga av min mänskliga sida när det gäller mobbning vilket gör mig till en känslokall och helt osympatisk person som tycker att alla mobbare borde bli avrättade med ett pannskott. Måste jobba på att komma över det.

Hursomhelst: Norman Reedus. Cool kille. The Walking Dead är en serie tidning i grunden och TV serien har ändrat lite. Reedus karaktär, den smått knasige Daryl Dixon var ingen karaktär från början utan den skrevs in i Tv serien. Det var en väldig tur tycker Martha och tur att Norman fick rollen. Så man har något snyggt att kolla på.

Kommentera inlägget här :