En avancerad asiat

publicerat i life;

I(förr)går satt jag och Rebecka och Linnea och Simon och Oscar på prata om nåt. vad det var har jag glömt. Blockerar det mesta nu för tiden. lika bra ifall att liksom. Då nämnde jag den japanska skådisen Masanobu Ando (Battle Royale) av nån anledning och Rebecka bara: Det lät avancerat. jag bara: han är avancerad.
Namnet var inte lätt att minnas. Jag har pluggat in det.  Han var ball en gång i tiden. Inte lika ball som Diggan och Villa såklart men nästan.-------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag (läs igår)har jag slappat en bra stund. Ätit frulle med Johan och brorsan. Städade sen och sen åkte jag iväg för att träffa Kim och Soffie som satt och kolla Speedway hemma hos Kim. Det var trevligt. Jag och Kim tröttade ut stackars Soffie med vårt gnaffs. Haha ;P Sen köpte jag med mig hem mat från Rolasi's Deli och kom hem till dunka dunka. Dock var de inte lika mkt folk hemma som i fredags. Det höll på å dansa och jag vet inte vad. Galet. Sen skulle nog Danne och Markus vara manliga eller nåt å ville att jag skulle slå dom i magen. Vilket jag snällt gjorde men ytterst försiktigt. Vågar inte ta i. De kan ju få skador å allt. Vore oparty. Danne kalla mig svagis. Det tog jag som en förolämpling. Jag är inte svag. Jag är feett stark jao ;p Eller nåt.

Nu ska jag sova tror jag. Eller se Glee och andra asiaten som är så söt så man smälter.Natti folket!

Var är Linnea?

publicerat i life;
Igår var jag överallt och ingenstans kändes det som. Träffa Isac, Oscar, Björk och Linnea en snabbis. Sen fika jag, Elin, Anna och Angelica på Bara Vara. Det var trevligt och vi prata om allt möjligt och hade trevligt bland fika grejerna. Sen lyckades jag tajma in 721;an och klev av närmare hemmet. Sprang det mesta av biten. Då kommer man snabbare hem resonerade jag. Kom hem till en massa killar och med massa menar jag typ fyra-fem st. Sen kom Viktor in genom dörren och bara: Tjaaa! Jag fick en fritur i luften. Han är stark. Eller så är det jag som inte väger så mycket som jag tror att jag gör. Vem vet?

Sen kom en massa annat folk och jag missade Idol! Hemskt eller vad liksom? Men jag fick uppdatering idag av Gabi. Tacka för henne och Aftonbladet. och Expressen.

Nu ska jag städa det sista och sen gå ut i höstvädret. Behöver lite frisk luft.

Ciao

Så trevligt. Aska på mina tomater

publicerat i film&tv;
Åååh. Sagan Om Ringen Trilogin ♥ Underbara filmer! Tröttnar aldrig, varken på filmerna eller musiken. Tredje delen gillar jag bäst. Av nån anledning. Vet inte varför. Den är den mest känsloladdade. Jag var inställd på otäckheter och krig rakt igenom. Men den var minst läskig. Som sagt så tycker jag att den var mest känsloladdad och jag gråter i var och varannan scen. haha. Gråter å andra sidan jämt men spec till denna film. Måste se filmerna snart igen. När jag hade lov i skolan så såg jag alla tre. en om dagen i förlängd version. Det tar sin tid. Tänkte först ta alla tre på raken men det skulle jag inte ha orkat. Bara bioversionerns ihop är ju sammanlagt på tre timmar typ. Fatta då de förlängda. Har även läst de två första delarna. Varav "Sagan Om de Två Tornen" på engelska under mitt sista år på Karro. Sista är inte läst än. Har en volym med alla tre böcker i en och den är lika tung som ett stenblock. allvarligt. Fick den i present och det är inte lätt att hitta en bra lasställning. Ialla fall inte om man är jag. Blir nog film imorgon. Del ett måste jag se klart.

Nu blir det till at styra sig mot sovrummet och TV;n

Over and out people