mijao

publicerat i outfits;

Var på stan i måndags och letade efter ett par jeans. ett par ljusa hjar bara mörka och hur kul är det liksom? Gick in på JC och såg ett par som var skit snygga och skit dyra. Attaans att jag redan fyllt då kunde jag ha önskat mig ett par jeans. jag fyndade lite grann ialla fall. fem st toppar. Cubus reade järnet och jag fick med mig tre toppar därifrån för 86 kronor sammalang och köpte två inne på H&M också. är as nöjd. Toppar har jag behövt länge. behöver förnya garderoben rejält. så fort jag får min första riktiga lön så ska jag köpa nya kläder.

slänger in en bild på plaggen och en från idag (läs igår) då jag invigde en av dem


London?

publicerat i life;
Går allt som det ska så blir det eventuellt London i augusti med Tilda. Läskigt! I så fall blir set min första utlandsresa utan familjen. Vi häll augusti öppen då OS är i sommar och vi ville inte riskera att bli panka och utan boende så vi åker i så fall efter. Wow. Både OS och EM i sommar. pappa och mamma kommer heja på Sverige, bror kommer att heja på Spanien och Sverige och jag är ju helt egen sen VM så jag kommer hålla enbart på Spanien och om Villa inte kommer med i truppen kommer någon att få stryk! I detta fall Villa. Han kan vara på G om han tränar så fort benet är läkt efter i vintras då han bröt det. Stackars min man. Saknar han fan. Någon annan kunde ha brutit benet.
Hur som: augusti. Kanske mini semester. Vi vet inte när fotbollssäsongen drar igång igen så åker vi, åker vi för att London är coolt i allmänhet. Måste då köpa en Torres tröja. Det är ett jätte måste!
Håll tummarna att det blir av