Wiie

publicerat i life;
imorrn ska jag bowla. med kompisar. bowling är roligt. jag suger men det är ju kul! har inte bowlat sen januari typ. igår hade vi funday på skolan. fem-kamp och brännboll med skolan igår. det var kul. vi hade dragkamp (som vi vann i BTW) , samarbetsbrädan och allt möjligt. brännbollen var jobig när vi fick möta idrottsklassen. dom brände as många från vår klass. jag fick springa som en tok. usch. brännboll är en jobbig sport. nu har jag träningsvärk. jag är inte den enda. det var några som klagade på värk idag. höhöhö.

imorrn kommer mina pengar! finally! det blir nice nice :)

nu ska jag sova.

ska ta det tidga matte passet imorgon


Hej.

dagen-dagen-dagen

publicerat i life;
vaknade runt två idag. sjukt skönt med sovmorgon. hehe. lackade ur på skolan igår men det har lugnat sig. ska gå nästa år med. har suttit och skrivigt på ansökningen idag.  meningen var att jag skulle ta ett sabatsår och komma tillbaka 2010 men vill gå kvar med de vänner jag har som ska gå på skolan i höst. jag vill inte börja om på nytt med helt nya människor 2010. men det blir kul med de nya eleverna som kommer till nu hösten. jag såg några på öppet hus som lämnade in sina ansökningar. de verkar trevliga.

idag har jag och mamma gjort det sista i min svenska uppgift om Kung Oidipus. Nu har jag bara dessa uppgifter kvar så jag får mina behörigheter:

* Naturkunskap: Hemtenta (nästan klar) och Fördjupnings uppgift som görs i skolan
* Religion: jämnföra två religioner
* Svenska: böckerna "det går an" och "Candide"
*
Engelska: bokrecention på "Sagan Om De Två Tornen"

jag har även gjort upp en studieplan så jag hinner med allt. yeah baby! nu är jag mer pepp än någonsing.

jag ska ha min behörightet baske mig! (såhär motiverad har jag inte varit någonsin - jag mognar :O) jag har även drömt om framtiden då jag flyttar till egen lägenhet och skaffar mig en liten inne katt. jag älskar katter!. så fina djur.


min drömkatt. så här
vill jag att den ska
se ut <3<3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

imorgon blir det shopping och sen blir det att frossa i matte och sen börja på Candide när mamma kommer hem från jobbet..

nu ska jag se lite på The Hills Have Eyes 2.

jag gillar den här snubbens outfit.det var allt för idag.

Team Dermot!Hej.

Skolgång och Derek Mears

publicerat i film&tv;

jag kan ingenting. och med ingenting menar jag matte.

hade öppet hus idag - på tal om skolan. jag räknade matte. det gick så dåligt att jag började ösa svordommar och andra fina ord jag annars bara använder för folk jag verkligen hatar: mig själv och några fler.

insåg att det inte är någon idé att försöka bli klar till våren. det känns så ialla fall. är så stressad att det ibland känns som om jag skulle kunna lägga mig ner och aldrig vakna upp igen.


har kollat på The Hills Have Eyes 2 när jag kom hem från öppet hus. The Hills Have Eyes 2 är en trevlig lite blodig film där människodelar skärs av, bryts av eller äts upp av Derek Mears och resten av mutantgänget som häckar loss i New Mexicos öken. redigt nice. jag klarar av det. det är inte så äckligt som det ser ut.

Mears är i övrigt en av det två  coolaste personernai USA (den andra är John Leguizamo)

Mears är stuntman (har stuntat i pirates of the caribbean- del 1 & två, world trade center, blades of glory och den senaste indiana jones filmen) och skådespelare: The Hills Have Eyes 2, Friday The 13th och lite mer.

I Love Him <3
det var allt för tillfället.

.Hej.