Next time on General Hospital

publicerat i film&tv;
Yeah! General Hospital är tillbaka! Ialla fall på min dator. Har faktist saknar dom och har gått igenom fyra avsnitt sen igår. Skönt att slippa reklam avbrott också. Sämst att TV4+ slutade sända dom. Mitt i Mordgåtan och allt! Oparty. Ville ju veta vem mördaren var som dödade Emily. Som vanligt dör de bästa först. Så är det alltid. Tur att Alexis och Jax fortfarande levde. Iallafall så gick serien först 18:05. sen bytte de tid och hade dubbelavsnitt kl 11:00 och sen slutade de sända på grund av låga tittar siffror. Konstigt för hur många är hemma kl 11:00 på vardagar förutom de som är pensionärer eller de som är sjuka eller sjukskrivna? De flesta har jobb eller skola. Sämst. Men har iallafall några avsnitt på datorn som tur är.Detta gott folk, detta är mina största problem numera. Bortttapade enkronor och brist på General Hospital på TV;n. samt att de sänder om samma The Hills avsnitt over and over again: Vi har sett LC fylla år på båten minst hundra gånger redan. Enough alreday. Kör om från början istället!

------------------------------------------------------------------------------------------
Over and out

En valps dagdrömmar

publicerat i Djur och Natur;
Är fett sugen på en hund. En Rottweiler närmare bestämt. Varör just den rasen vet jag inte. Men jag gillar dom:) Their nice. Har sett fyra Rotts under mina år. En som jag blev rädd för och resterande tre var inte lika skrämmande. Sen ska man ju såklart respektera hundarna hur söta de än är.

Men en rottis vore inte fel det.Vinter

publicerat i life;
Jag och Mims pratar om vintern. Vi längtar dit. Till snön, skidorna, julklapparna, kalendern, julgranen, tomtarna och allt annat som hör till vintern.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Sen idag har jag varit och hälsat på folkhögskolan. Det var trevligt och jag satt och prata med Danny först och sen med Marie-Louise hennes två kompisar och Jenny :). hejade på Staffan, Glenn, Bianca, Björn, Safak och några till. Åkte buss sen med Maria och sen gick jag på stan ett tag innan jag åkte hem. var galet trött och hungrig. Sen har jag bara degat här. snart blir det mat och sen Idol. Yiha!