sömn

publicerat i Allmänt;
Det här med att sova på nätterna är något jag helt övergett. Jag kör tvärtom och sover på dagtid istället. Känns väl sådär. Man missar ju saker som t.ex en sväng på stan. Det är liksom inte öppet på nätterna. Idag ska jag inte somna alls. Måste försöka vända tillbaka dygnet så jag häller i mig coca Cola för att hålla mig vaken. Men jag fick i alla fall se detta.

The Hobbit & Pretty Little Liars

publicerat i film&tv;
Jag är nu officiellt en sann Hobbit nörd! Inte i lika stor sträckning som med Sagan om ringen men ändå. Såg The Hobbit igen häe om dagen med en kompis och vi märkte då att jag är en nörd. Har sett filmen så många gånger att jag tappat räkningen. Helt galet! Sen har jag börjat kolla Pretty Little Liars. Gick igenom hela säsong ett igår och är inne på andra avsnittet på andra säsongen. I like it! Tv serier & filmer is the best!

I am in hell

publicerat i
Idag har jag inte gjort något alls. Har tandvärk från helvetet. Det gör så ont att det känns när man gäspar till och med. Skönt. Ska ringa tandläkaren imorgon och boka tid. Jag fattar inte varför det är nödvändigt med visdomständer när de ändå strular. Är så trött av värken och vill bara sova. Värktabletter funkar inte heller. Detta var dagens klag. Nu ska jag försöka sova en stund