The Wolfpack baby!

publicerat i kärlek;
OMG!!

Igår var Taylor Lautner på Hovet i Stockholm med kollegan Kristen Stewart.

och jag var inte där. baaajs: Taylor är ju för söt med det svarta håret och de mörka ögonen.


Jag hade velat åka men hade ingen att åka med. de jag känner är mer inne på Edward. Jag var inne på Edward i ca fem sekunder. Sen gick det över. stackar'n. men jag är inte mycket för palefaces. Me like mörka killar. dom är fina dom. ♥

Im sticking to the werewolfs. Oh yeah! Ge mig dom i present tack! Mina mumsisar


Snart är det ÄNTLIGEN dags för Eclipse att komma upp på biograferna. Min plan var att läsa tredje boken innan filmen men jag står och trampar på samma sida hela tiden så jag övergav "läsa-boken-innan-filmen-kommer"-idén. Orka läsa liksom. det är roligare att se Embrys vackra ansikte och Jared och Paul (yummie!) och Sam och Jacob såklart.

----------------------------------------------------------------------------------------------
'i övrigt såg jag och mamma på säsongsfinalen på Grey's Anatomy i onsdags. det första hela avsnittet jag sett sen Georges begravning. det här avsnittet var också sorgligt. tårarna rann en hel del. jag har faktist saknar Grey's lite grann. iallafall Owen. han är en frän man.

imorrn kommer förhoppningsvis säsong fem att dimpa ner i postlådan. Yiha!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag dega vidare.

Hej

jag älskar George

publicerat i life;
Ho ho ho. Det känns som evigheter sen man slutade skolan. Men det är nice att det äntligen är över. Dock insåg jag häromdagen att det krävs matte B för att komma in på lärarutbildningen. Attans. Jag har inte ens betyg i matte A och det enda jag kan någorlunda är procent. Resten är som en dimma. som bäst gjorde jag kanske tre tal på ½ timmes lektion. Läraren förklarade och förklarade och förklarade. sen förklarade hon lite till. och jag fattade fortfarande inte vad jag sysslade med. till slut så fejkade jag och låtsades räkna. stackars henne som fick mig som matte elev :p. Den trögaste personen på planeten. ett äpple skulle kunna räkna bättre.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
I måndags gick jag och skaffade en tatuering. en fjäril på ryggen. fett nice. eller vad man nu säger :p sen på kvällen åt hela familjen på Harrys för att fira mamma och pappas trettio åriga bröllopsdag. det var trevligt och jag åt upp allt utom grönsakerna.


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sen har jag såklart kollat på mina älsklingsgrabbar. Dom är ena riktiga charmknuttar! Utan dem skulle New Moon vara en tråkig film.

Åååh Kiowa!


och Chaske


och Alex (yummie!!)


och sist men inte minst: Bronson Pelletier. Han är ju söötast! Ge mig honom! :p


Längtar tills Eclipse kommer upp på biograferna. Team wolfpack!. (jösses. jag ÄR en nörd)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sen så är jag även fetaste U2 nörden. eller ja.. Larry nörden. han är såå fett bästo! Fick hem deras konsert från Rose Bowl från CDON i fredags. Nu kan jag mumsa Larry när jag vill.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag tänkte jag även på George från Grey's Anatomy. Har inte sett den serien på länge. första avsnittet på säsong sex var det sista avsnittet jag sett. i ´sin helhet. har typ småkollat snabbt på avsnitten men har ofta stäng av DVD;n och bytt till nåt annat eftersom jag vet vad som kommer att hända och det gör mig lite irriterad. för att inte tala om ledsen.

De bästa försvinner alltid först.

Keith i One Tree Hill


George i Grey's Anatomy


Andrea i Ghost whisperer

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu ska jag dega vidare.

Hej

.

publicerat i life;
Tjo hej alla nissar. idag gjorde jag ett besök på arbetsförmedlingen för att träffa min handledare. det var.. kul? vi gick igenom sakre och så. har typ glömt redan. bra martha. sen åkte jag hem och började städa smått i mitt rum som såg ut som ett katastrof område. sen åkte jag iväg till en kompis - som i övrigt gillar The Twilight saga. vi fikade, pratade, spelade yatzy (som jag vann BTW) och kollade Ice Age 2 - alltihop på samma gång. älskar Ice Age filmerna. dom är ju så grymt roliga. haha. Sen när jag kom hem småkollade jag på Ice Age 3 på datorn. Det har varit mycket film nu på sistone. New Moon, Dog Soliders och såklart Ice Age.
sen lite U2 på youtube såklart. Love you Larry.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
detta inlägg blir kort och ointressant. Nu ska jag se vidare på The Big Bang Theory.
---------------------------------------------------------------------------------------------------